انواع اختلالات جنسی چیست و چگونه درمان می شوند

بر اساس نتایج مطالعات انجام‌شده، 43 درصد از زنان و 31 درصد از مردان، درگیر اختلالات جنسی غیرمعمول هستند و از رابطه جنسی خود لذت نمی‌برند؛ این در حالی است که تعدادی از آن‌ها اصلا از مشکل خود، آگاهی ندارند و دسته‌ای دیگر هم به ‌دلیل خجالت و شرم، به ‌دنبال مشاوره جنسی برای درمان مشکل خود نمی‌روند.

رابطه جنسی زن و شوهر، یکی از مهم‌ترین موارد برای داشتن زندگی سالم و آرامش‌بخش است. بسیاری از افرادی که رابطه جنسی موفقی ندارند، در زندگی زناشویی و حتی روابط اجتماعی خود دچار مشکل می‌شوند.

از طرفی اختلالات جنسی ممکن است برای همه افراد اتفاق بیفتد و خود فرد از آن اطلاعی نداشته باشد؛ از همین رو اگر می‌خواهید با انواع مشکلات جنسی و روش‌های درمانی آن‌ها آشنا شوید، در ادامه این مطلب از کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب پزشک اول همراه ما باشید.

مشکلات جنسی

منظور از اختلالات جنسی چیست؟

بسیاری از افراد نمی‌دانند که منظور از اختلالات جنسی چیست و دقیقا چه چیزی تحت‌ عنوان مشکلات جنسی شناخته می‌شود. در حالت کلی هر چیزی که اجازه لذ‌ت‌بردن از فعالیت‌های جنسی را به شما نمی‌دهد، اختلالات جنسی است.

اگر زن یا مرد تمایلی به انجام روابط جنسی نداشته باشند، باید به دنبال علت مشکل و درمان آن باشند.از طرفی فعالیت جنسی معمول برای افراد، در چهار مرحله مختلف زیر انجام می‌شود:

  • هیجان: در مرحله اول، باید برانگیختگی و تمایل به رابطه جنسی ایجاد شود؛ بر همین اساس فعالیت‌های جنسی مختلفی مانند پیشبازی، تورم کلیتوریس و نعوظ آلت تناسلی انجام می‌شود.
  • فلات: این مرحله قبل از ارگاسم قرار دارد و طرفین احساس ضربان قلب، تنش‌های عضلانی و تنفس شدید پیدا می‌کنند.
  • ارگاسم: نهایت لذت جنسی در اندام تناسلی و آزادشدن ناگهانی تنش‌های عضلانی به همراه انزال، در این مرحله است.
  • رزولوشن: در مرحله آخر، بدن دو طرف آرام و شل می‌شود و اندام تناسلی به حالت اولیه بازمی‌گردد.

توجه کنید که هرگونه اختلال در مراحل ذکر شده، اختلالات جنسی شناخته می‌شود و باید برای درمان آن اقدام کرد.

علائم اختلالات و مشکلات جنسی

هر کدام از افراد، علایق جنسی خاصی دارند که با دیگری متفاوت است. ممکن است علایق برخی از افراد برای دیگران متفاوت و عجیب به ‌نظر برسد؛ درحالی‌که برای خود فرد طبیعی است. از همین رو قطعاً برای شما هم این سؤال وجود دارد که چه چیزی سبب نشان‌دادن بیماری های روانی جنسی می‌شود و چگونه باید بفهمیم دچار مشکل جنسی شده‌ایم؟ در حالت کلی علائم اختلالات و مشکلات جنسی در سه دسته زیر قرار می‌گیرد:

علائم اختلالات جنسی عمومی

  • میل جنسی کم
  • ناتوانی در برانگیختگی
  • درد در هنگام مقاربت
  • تغییرات در هورمون‌های استروژن و تستوسترون

 علائم اختلالات جنسی مردان

  • ناتوانی در آلت تناسلی سفت برای مقاربت
  • عدم انزال یا تأخیر در آن باوجود تحریک جنسی
  • انزال زودرس

3. علائم اختلالات جنسی زنان

  • ناتوانی در رسیدن به ارگاسم
  • خشکی واژن
  • ناتوانی در شل‌ کردن عضلات واژن برای مقاربت (واژینیسموس)

علائم اختلالات جنسی زنان

دسته بندی اختلالات جنسی

وجود مشکلات جنسی برای زنان و مردان، کاملاً شایع است و بر اثر عوامل مختلفی مانند مشکل جسمی یا شرایط پزشکی خاص ایجاد می‌شود؛ از همین رو اختلالات جنسی را بر اساس علت، در چهار دسته زیر قرار می‌دهند:

اختلالات میل جنسی

برای داشتن فعالیت جنسی سالم، زن و مرد باید تمایل به انجام رابطه داشته باشند؛ از همین رو اگر هر کدام از آن‌ها علاقه‌ای به این کار نداشته باشد، در واقع جزو دسته اختلالات میل جنسی کم قرار می‌گیرند.

عوامل مختلفی مانند پایین‌بودن سطح استروژن و تستوسترون، تغییرات هورمونی، بیماری‌های خاص، خستگی، ترس، افسردگی و اضطراب می‌تواند میل جنسی افراد را کاهش دهد.

اختلالات برانگیختگی

این دسته از اختلالات مربوط به مشکلات جسمی افراد در هنگام فعالیت جنسی می‌شود؛ به‌طوری که انجام رابطه را برای زن و مرد بسیار سخت می‌کند. این موضوع ممکن است برای زن و مرد به ‌وجود بیاید؛ اما در اغلب موارد، برای مردان بیشتراتفاق می‌افتد.

مردانی که دچار اختلال نعوظ هستند، در این دسته قرار می‌گیرند؛ چون افرادی که در این گروه هستند، باوجود علاقه‌مند بودن به رابطه جنسی، نمی‌توانند از آن لذت و رضایت کافی داشته باشند. از طرفی برای زنان هم ممکن است واژن قبل از مقاربت، به‌اندازه کافی روان نشود.

اختلالات ارگاسم

برخی از افرادی که باوجود تحریک‌شدن، نمی‌توانند به نقطه اوج یا همان ارگاسم برسند یا این که ارگاسم آن‌ها به تأخیر می‌افتد، دچار اختلالات ارگاسم می‌شوند. این مشکل معمولاً در بین زنان بیشتر اتفاق می‌افتد؛ اما احتمال رخ‌دادن آن در بین مردان هم وجود دارد. البته اختلالات ارگاسم در بین مردان، بیشتر به‌صورت مشکلات انزالی خود را نشان می‌دهد.

اختلالات درد

همه افراد ممکن است که گاهی از مواقع در هنگام مقاربت، احساس درد خفیفی داشته باشند؛ اما اگر این درد در دفعات مختلف تکرار شود، دچار اختلالات درد شده‌اند. درد در حین مقاربت، برای زنان و مردان یکسان است.

در حالت کلی درد در زنان، معمولاً به‌ دلیل خشکی واژن، واژینیسموس، عفونت‌های دستگاه ادراری، تغییرات هورمونی در دوران یائسگی و موارد دیگر است. از آن طرف درد در مردان هم علت‌های مختلفی مانند عفونت ادراری، عفونت پروستاتیت، عفونت مخمری، تب‌خال تناسلی، بیماری‌های پوستی و آسیب فیزیکی به آلت تناسلی دارد. 

هر کدام از این دسته‌بندی‌های اختلالات جنسی، بیماری‌های مختلفی را شامل می‌شود که روش‌های درمانی آن‌ها متفاوت است؛ از همین رو برای آگاهی از مشکلات جنسی، بهتر است که به مشاور جنسی مراجعه کنید.

مشکلات زناشویی

علل بروز اختلالات جنسی چیست؟

همه افرادی که در بدو تولد خود مشکل جنسی نداشتند و هورمون‌های مردانگی و زنانگی در آن‌ها ترشح می‌شود، به ‌طور طبیعی قابلیت انجام رابطه جنسی را دارند؛ اما برخی از افراد به دلایل مختلفی، نمی‌توانند این کار را به‌درستی انجام دهند و در فعالیت‌های جنسی خود شکست می‌خورند.

در حالت کلی دو عامل فیزیکی و روانی در داشتن رابطه سالم تأثیرگذار است؛ حالا اگر هر کدام از این موارد دچار نقص و مشکل شوند، مشکلات جنسی مختلفی را به‌ وجود می‌آورند. بر همین اساس در ادامه، علت اختلالات جنسی را از دو جنبه فیزیکی و عاطفی بررسی می‌کنیم:

علت‌های فیزیکی اختلالات جنسی

برانگیختگی و رسیدن به ارگاسم، بستگی زیادی به حرکت خون در اندام تناسلی دارد؛ از همین رو اگر در جریان خون فرد اختلال ایجاد شود، میل جنسی را کاهش می‌دهد. علل فیزیکی اختلال در رابطه جنسی شامل موارد زیر است:

  • شرایط خاص مانند نارسایی کلیه و کبد
  • دیابت
  • بیماری‌های قلبی و عروقی
  • اختلالات و آسیب‌های عصبی مانند بیماری MS
  • عدم تعادل هورمونی
  • سرطان
  • مصرف الکل و مواد مخدر
  • بارداری و شیردهی
  • یائسگی
  • عوارض جانبی برخی از داروها مانند داروهای ضدافسردگی

علت‌های روانی اختلالات جنسی

آماده بودن ذهن و روان طرفین برای داشتن رابطه جنسی لذت‌بخش، به‌اندازه داشتن شرایط جسمی مناسب اهمیت دارد؛ از همین رو افرادی که دارای بیماری‌ های روانی جنسی زیر هستند، معمولاً در معرض این اختلالات قرار می‌گیرند:

  • استرس و اضطراب
  • روابط و مشکلات زناشویی
  • بیماری افسردگی
  • بدن ضعیف
  • سابقه سوء‌استفاده جنسی یا ضربه روحی
  • احساس گناه
  • نگرانی زیاد درباره عملکرد جنسی

علت‌های روانی اختلالات جنسی

انواع اختلالات و مشکلات جنسی

باتوجه‌به این که مراحل رابطه جنسی متفاوت است و هر کدام از افراد ممکن است که بر اثر علت خاصی دچار مشکل شوند، اختلالات مختلف جنسی وجود دارد که هر کدام از آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

اختلال نعوظ

اغلب آقایان می‌دانند که اختلال نعوظ چیست؛ چرا که ممکن است همه آن‌ها تجربه نعوظ داشته باشند. یکی از شایع‌ترین اختلالات جنسی در بین مردان، مشکلات نعوظ یا ناتوانی جنسی است. زمانی که فرد نتواند به‌اندازه کافی برای مقاربت جنسی یا فعالیت‌های جنسی دیگر تحمل کند، دچار اختلال نعوظ شده است. این اختلال معمولاً در بین مردان بیشتر است و با بالارفتن سن آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

علت اصلی نعوظ مشخص نیست و ممکن است بر اثر عوامل فیزیکی، عصبی و روانی باشد. از طرفی بسیاری از افراد چاق و دارای چربی خون، بیشتر در معرض این بیماری قرار می‌گیرند. همچنین بیماری‌های دیگر مانند دیابت، ناهنجاری‌های مادرزادی، تومورهای سیستم عصبی، فشارخون بالا، سندروم پای بی‌قرار و بیماری آدیسون هم سبب نعوظ می‌شود.

کاهش میل جنسی

یکی دیگر از مشکلات جنسی خانم‌ها و آقایان، کاهش میل جنسی است. برخی از افرادی که در طول مدت طولانی تمایلی به انجام رابطه جنسی ندارند، دچار این مشکل می‌شوند. این افراد حتی اگر تمایل به انجام فعالیت جنسی داشته باشند، نمی‌توانند رضایت کافی از رابطه داشته باشند. معمولاً مردان و زنانی که حداقل 6 ماه علائم کاهش میل جنسی را تجربه کنند، دچار این اختلال می‌شوند.

توجه داشته باشید که کاهش میل جنسی در مدت طولانی خصوصاً برای آقایان، اصلاً خوب نیست و باید برای درمان اقدام کنید. عوامل مختلفی مانند مصرف مشروبات الکلی، افسردگی، اختلالات جنسی و بیماری‌های سیستمیک، در کاهش میل جنسی تأثیر می‌گذارد.

زود انزالی

امروزه یکی از بدترین تجربه‌های افراد در رابطه جنسی، زودانزالی است که متأسفانه در بین مردان شایع شده است. اما اگر نمی‌دانید زود انزالی چیست، باید بگوییم که اگر مرد یا زن قبل از انجام رابطه جنسی کامل، انزال پیدا کنند و به ارگاسم برسند، دچار زودانزالی هستند.

این افراد نمی‌توانند لذت کافی از رابطه ببرند و شریک عاطفی خود را هم آزار می‌دهند. دلیل اصلی زودانزالی در بین مردان، پرکاری تیروئید است. از طرفی مشکلات روانی، خودارضایی‌های دوره نوجوانی، مصرف برخی از داروها، افسردگی، اضطراب، حساسیت پوست آلت تناسلی و عدم تجربه سکس در مدت طولانی هم سبب زودانزالی می‌شود.

دیر انزالی

همان‌طور که زودانزالی برای رابطه جنسی مضر است، تأخیر در انزال هم مشکلات مختلفی را برای طرفین ایجاد می‌کند. در حالت طبیعی، افراد با رسیدن به ارگاسم، انزال پیدا می‌کنند؛ اما اگر زمان تحریک جنسی تا رسیدن به ارگاسم مدت طولانی بگذرد، اختلالات دیر انزالی ایجاد می‌شود.

البته توجه کنید که دیر انزالی در برخی از مواقع طبیعی است؛ اما اگر به‌صورت دائمی تکرار شود، سبب ایجاد حس کلافگی و خستگی برای شریک عاطفی می‌شود. دیر انزالی علت‌های مختلفی مانند افسردگی، اضطراب و مشکلات قلبی و عروقی دارد و با مراجعه به پزشک اعصاب و روان برطرف می‌شود.

اختلال در عملکردهای جنسی زن و مرد

اختلال ارگاسم

ارگاسم به‌ معنای رسیدن به اوج لذت جنسی است که بعد از تحریک و برانگیختگی اتفاق می‌افتد. برای آن که رابطه جنسی کاملی انجام شود، باید مرحله برانگیختگی را کامل بگذرانید؛ اما اگر فرد در حالت تحریک و برانگیختگی، توانایی رسیدن به اوج لذت را نداشته باشند، دچار مشکلات مربوط به ارگاسم می‌شود.

اختلال ارگاسم در مردان مربوط به خارج‌نشدن مایع منی در هنگام انزال است. اختلالات ارگاسم ممکن است در اثر مصرف داروهای افسردگی، اختلالات روانی، جراحی دستگاه تناسلی، آسیب‌دیدگی لگن، بیماری دیابت، بیماری MS، استرس و اعتیاد به الکل اتفاق بیفتد.

سرد مزاجی

یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلات جنسی در بین خانم‌ها و آقایان، سردمزاجی است؛ به‌طوری‌که از گذشته تاکنون، موضوع سرد مزاجی جزو دغدغه‌های اصلی خانواده‌ها بوده است. خانم‌های سردمزاج معمولاً باوجود انگیزه کافی برای رسیدن به لذت جنسی، در اغلب موارد اصلا به هیجان جنسی نمی‌رسند.

در مقابل، سردمزاجی در مردان هم به دلایل مختلفی از جمله عدم حساسیت پوستی در برخورد اتفاق می‌افتد. از طرفی برخی از افراد به ‌دلیل عدم اعتمادبه‌نفس یا تصویر ذهنی نامناسب، نمی‌توانند رابطه جنسی موفقی داشته باشند.

البته کاهش هورمون‌های جنسی و کاهش عملکرد تخمدان و بیضه‌ها هم سبب سردمزاجی می‌شود. در اغلب موارد خانم‌های یائسه و مردان مسن، در معرض سردمزاجی هستند.

انحرافات جنسی

انحرافات جنسی یا همان پارافیلیا، نوعی رفتارها و اختلالات روانی جنسی است که به‌ شکل ناهنجارانه خود را نشان می‌دهد. هر کدام از افراد فانتزی‌های خاصی برای رابطه جنسی دارند که آن‌ها را به اوج لذت می‌رساند. اگر تصورات و فانتزی‌های زن یا مرد برای طرف مقابل مشکل خاصی ایجاد نکند، به‌هیچ‌عنوان اشکالی ندارد. اما اگر فرد تصورات غیرطبیعی داشته باشد و به شریک عاطفی خود آسیب برساند، دچار اختلال انحراف جنسی شده است.

انحراف جنسی معمولاً در بین آقایان بیشتر از خانم‌ها است و در انواع مختلفی مانند اختلال عورت‌نمایی، نظربازی، سادیسم جنسی، مازوخیسم جنسی، مالش شهوانی، فیتیش یادگارپرستی، بچه‌بازی و مبدل‌پوشی انجام می‌شود. اغلب این انحرافات جنسی ریشه در کودکی فرد دارد و در صورت درمان به‎‌موقع، به دیگران آسیب وارد می‌کند.

اختلال دخول

در حال حاضر از بین هر ده زن، یک نفر با اختلال دخول یا همان واژینیسموس دست‌وپنجه نرم می‌کند. اختلال دخول یا واژینیسموس، به‌ دلیل استرس‌های روانی دخول است که سبب انقباض واژن می‌شود و دخول را سخت می‌کند. بر همین اساس خانم‌ها در زمان مقاربت، احساس دردناکی پیدا می‌کنند.

علائم اختلال دخول، درد لگن در هنگام مقاربت، درد در هنگام دخول، ترس و اضطراب مداوم و منقبض ‌شدن عضلات لگن است. در اغلب موارد با کمک مشاوران جنسی می‌توان اختلال دخول را برطرف کرد؛ از همین رو اگر دچار این مشکل هستید، حتماً به مرکز مشاوره جنسی پزشک اول مراجعه کنید.

ناتوانی در برقراری رابطه جنسی

اختلال رفتار جنسی اجباری

بسیاری از افرادی که نسبت به‌ رابطه جنسی و تخیلات جنسی وسواس دارند، دچار اختلال رفتار جنسی اجباری یا همان پیش‌فعالی جنسی هستند. افراد با این شرایط، تمرکز زیادی بر رفتارهای جنسی غیرقابل‌کنترل دارند و معمولاً کارهای غیرمعمول از آن‌ها سر می‌زند.

مثلاً ممکن است که فرد بیش ‌از اندازه محتواهای مستهجن مشاهده کند و تعداد خودارضایی آن زیاد شود. همچنین درگیری زیاد در فعالیت‌های جنسی هم جزو علائم این اختلال است.

اختلال عملکرد جنسی ناشی از مواد

افرادی که مواد مخدر مصرف می‌کنند، سلامت جنسی خود را در طول زمان از دست می‌دهند؛ چرا که این مواد، توان جنسی زنان و مردان را کاهش می‌دهد و سبب بروز اختلالات نعوظ در آقایان می‌شود. همچنین مشکلات مربوط به ارگاسم در خانم‌ها و بیماری‌های مقاربتی هم مربوط به اختلال عملکرد جنسی ناشی از مواد می‌شود.

از طرفی مصرف مواد، مشکلات بزرگ‌تری از جمله ناتوانی اسپرم در آقایان و تخمک‌گذاری نامناسب برای خانم‌ها را هم ایجاد می‌کند. همچنین بسیاری از مشکلات برانگیختگی در بین زنان و اختلالات نعوظ هم جزو علائم اختلال عملکرد جنسی ناشی از مواد است.

درمان مشکلات جنسی

مشکلات و اختلالات جنسی ممکن است که برای همه افراد اتفاق بیفتد؛ اما برای آن که دو طرف از رابطه جنسی لذت ببرند، باید مشکلات جنسی آن‌ها درمان شود. در حال حاضر روش‌های درمانی مختلفی باتوجه‌به نوع مشکل فرد اجرا می‌شود که بیماری‌های روانی و جسمی را درمان می‌کند؛ از همین رو در ادامه مهم‌ترین روش‌های درمان مشکلات جنسی را معرفی می‌کنیم:

  • دارودر بسیاری از موارد اختلالات جنسی مربوط به مصرف دارو یا بیماری‌های فیزیکی است؛ از همین رو پزشک با تغییر دارو، به درمان آن کمک می‌کند. مثلاً ممکن است که افراد نیاز به قرص‌های هورمونی داشته باشند. از طرفی برخی از داروهای خاص برای بهبود عملکرد جنسی و افزایش میل جنسی تجویز می‌شود.
  • درمان مکانیکیگاهی از مواقع استفاده از وسایل خاص مانند کاشت دستگاه تناسلی برای درمان اختلالات مختلفی از حمله نعوظ مؤثر است. از طرفی برخی از خانم‌هایی که واژن تنگی دارند و احساس درد می‌کنند، با کمک گشاد‌کننده‌ها می‌توانند رابطه جنسی خود را بهبود دهند. البته استفاده از این موارد باید با تجویز پزشک انجام شود.
  • سکس درمانیپزشکان سکسولوژی می‌توانند با ارائه راهکارهای مناسب به زوج‌ها، کیفیت رابطه جنسی را افزایش دهند؛ از همین رو اگر در انجام رابطه جنسی احساس ناتوانی می‌کنید، بهتر است که با متخصص رابطه جنسی مشورت کنید.
  • اصلاح رفتارهای جنسیبرخی از افراد تکنیک‌های منفی مانند خود‌ارضایی را استفاده می‌کنند و همین موضوع مشکلات مختلفی را برای آن‌ها به‌ وجود می‌آورد. بر همین اساس با اصلاح رفتارهای نامناسب، می‌توان بسیاری از اختلالات جنسی را درمان کرد.
  • روان‌درمانیبسیاری از مشکلات افراد، به دلایل روحی و روانی است؛ از همین رو مشورت با مشاور متخصص، بهترین راه برای داشتن رابطه جنسی سالم و به‌دور از استرس است. تمامی احساسات ترس، گناه، اضطراب و آسیب‌های جنسی که درگذشته به فرد وارد شده است، با کمک مشاور جنسی برطرف می‌شود.
  • آموزش رابطه جنسی: اغلب افرادی که دچار اختلالات جنسی می‌شوند، درواقع آگاهی کامل از نحوه رابطه جنسی ندارند؛ از همین رو دچار اضطراب و آسیب می‌شوند. بر همین اساس پیشنهاد می‌کنیم که قبل از فعالیت‌های جنسی، حتماً آموزش‌های لازم را یاد بگیرید.

 اختلالات جنسی چگونه تشخیص داده می شوند؟

تشخیص اختلالات جنسی یکی از سخت‌ترین کارها برای پزشکان و مشاوران جنسی است؛ چرا که در برخی از مواقع، پزشک به چند اختلال مختلف مشکوک می‌شود. برای آن که علت اصلی اختلال جنسی مشخص شود، پزشک اطلاعات کاملی درباره سابقه پزشکی، تجربه‌های جنسی و علائم فرد به دست می‌آورد. همچنین اگر فرد دارو مصرف کند، اختلالات دارویی را بررسی می‌کند و در مرحله بعدی به سراغ معیارهای مربوط به اختلالات روانی می‌رود.

از طرفی برای تشخیص مشکلات جنسی، باید فرد حداقل 6 ماه علائم داشته باشد و در اکثر رابطه‌های جنسی آن تکرار شود. همچنین اگر رابطه جنسی تأثیر مخربی در رفتار و زندگی زناشویی ایجاد کند، تشخیص اختلال آسان‌تر انجام می‌شود.

توجه داشته باشید که برای تشخیص اختلالات جنسی، گاهی از موارد لازم است که به پزشک اعصاب و روان یا روانپزشک مراجعه کنید؛ چرا که بیشتر افراد از بیماری‌های روانی جنسی رنج می‌برند. کلینیک پزشک اول مرکز تخصصی مشاوره جنسی است که به شما در بهبود اختلالات جنسی کمک می‌کند.

تشخیص اختلالات جنسی

آیا درمان مشکلات جنسی امکان پذیر است؟

باوجود روش‌های درمانی مختلف برای اختلالات جنسی، برخی از افراد دغدغه این را دارند که آیا مشکلات جنسی قابل‌درمان هستند؟ آیا بعد از رعایت روش‌های درمانی، بهبودی کامل ایجاد می‌شود؟

در پاسخ باید بگوییم که موفق‌بودن درمان اختلال جنسی، بستگی زیادی به ‌علت مشکل دارد. اگر دلیل اختلالات جنسی مادرزادی یا فیزیکی نباشد، احتمال بهبود فرد و بازگشت به زندگی جنسی سالم زیاد است؛ اما اگر می‌خواهید نتیجه موفقیت‌آمیزی از درمان مشاهده کنید، به سراغ مشاور جنسی متخصص در کلینیک پزشک اول بروید.

سخن پایانی

داشتن رابطه جنسی سالم، برای زندگی موفق و سرشار از آرامش اهمیت زیادی دارد. افراد با انجام فعالیت‌های جنسی، ارتباط اجتماعی مناسب‌تری دارند؛ اما اگر اختلالی در رابطه جنسی وجود داشته باشد، امکان درگیری‌ها و مشکلات اخلاقی مختلفی برای هر دو طرف وجود دارد.

بر همین اساس اگر شما هم علائم اختلالات جنسی را دارید، دراسرع‌وقت به پزشک متخصص یا مشاور جنسی مراجعه کنید. کلینیک پزشک اول با بهره‌گیری از مشاوران برتر جنسی، این امکان را فراهم می‌کند که بدون خجالت و کاملاً راحت، مشکلات جنسی خود را با مشاور در میان بگذارید و برای درمان اختلالات جنسی خود اقدام کنید. شما می‌توانید برای دریافت نوبت مشاور جنسی، به سایت پزشک اول مراجعه کنید.

faq

خیر. شما نمی‌توانید از بروز اختلالات جنسی جلوگیری کنید؛ اما با یادگیری رفتارها و عملکردهای جنسی استاندارد، می‌توانید تأثیر آن را از زندگی خود کاهش دهید.

در واقع علت‌های مختلفی برای ایجاد اختلالات جنسی وجود دارد که شامل عوامل فیزیکی، عوامل روانی، عوارض جانبی داروها و عدم تعادل هورمونی می‌شود.

اگر در طول مدت طولانی مشکلات مختلفی در رابطه جنسی، برانگیختگی، ارگاسم و درد دارید و با انجام فعالیت‌های جنسی احساس ناراحتی می‌کنید، احتمال اختلال جنسی وجود دارد؛ اما برای تشخیص نوع اختلال، باید با مشاور جنسی مشورت کنید.

همچنین بخوانید
چگونه بفهمیم نوجوان ما درگیر اعتیاد شده است؟ درمان اعتیاد در نوجوانان چیست؟ علائم اعتیاد نوجوان و مواردی که آنان را به سمت مصرف مواد مخدر سوق می دهد | دلیل شیوع زیاد اعتیاد در نوجوانان چیست
راه های کنترل خشم چیست ؟ چگونه می توانیم در لحظه خشم خود را مدیریت کنیم ؟ انواع خشم و روش تمرین کنترل خشم | چه زمانی باید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنیم؟
علت آرتروز گردن چیست ؟ آیا آرتروز گردن همان دیسک گردن است؟ روش های درمان آرتروز گردن و راه های پیشگیری از آن چیست | درمان خانگی آرتروز گردن
مهم ترین دلایل ناسازگاری نوجوانان با والدین | برای حل مشکلات نوجوانان با خانواده چه کارهایی میتوان انجام داد؟ چرا اغلب جوانان با خانواده خود به مشکل می خورند؟ آیا خانواده مقصر است یا نوجوان؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز: